'steaua - dinamo' reloaded: south park edition

08 aprilie 2007


de foarte mult timp se vorbea despre batalia bataliilor, despre lupta luptelor, despre razboiul razboaielor... insa nimeni, absolut nimeni, nu mai credea ca aceasta clipa va mai veni vreodata. prea multe se spusesera, insa putine se intamplasera. rivalitatea dintre cele doua triburi data de peste 2000 de ani, insa focul razboiului nu s-a stins niciodata.
se pare insa ca acum este timpul sa se dea cartile pe fata! razboinicul luminii sau dansatorul de rumba? ros-albastru sau alb-rosu? steaua sau dinamo? gata. disputa trebuie sa ajunga la sfarsit!
se vede ca marea batalie este aproape: vantul s-a intetit, mamele si-au chemat copiii in case, spiritele se incing, (lui ciprian i s-a sculat), mii de oameni se afla in tribunele arenei din vestita cetate ghencea pentru a-si incuraja favoritii.
un sunet strident anunta inceputul luptei. cele doua triburi rivale isi imparte fortele astfel: steaua - kenny si cartman, dinamo - kyle si stan. [este binecunoscuta rivalitatea dintre cartman si toate celelalte personaje din south park, insa kenny, fiind foarte sarac, a acceptat sa se alature echipei steaua pentru ca nasul lui cartman, razboinicul luminii, i-a promis ca ii va da 2$ in cazul in care vor castiga]
asadar, prima runda a inceput. kenny ataca frontal, cei doi coechipieri de la dinamo au insa timp sa se eschiveze. a fost un atac zadarnic... este acum randul celor doi buni prieteni, kyle si stan, sa contraatace. stan fuge in stanga, kyle fuge in dreapta, il incercuiesc pe cartman. nu mai exista cale de scapare, cartman incaseaza o lovitura in plin: steaua - 0, dinamo - 1. cartman se ridica, incearca sa riposteze, dinamo este insa de neatins. stan executa lovitura sa speciala: kick in the nuts... cartman este groggy din nou! 0 - 2. vazand ca prietenul sau este in mare dificultate, kenny incearca sa intervina. alearga cu o viteza de neimaginat, direct spre cel care l-a lovit pe cartman: stan. insa kyle are de gand sa ii strice planurile. se posteaza in fata lui stan, si il opreste cu hotarare pe kenny. il apuca cu putere de gat, il ridica, si il arunca in afara ringului. asadar, dinamo isi ia un avantaj de trei puncte: 0 - 3.
arbitrul pune capat primei runde. echipa stelei nu si-ar fi putut imagina niciodata ca va trebui sa suporte o asemenea umilinta... dinamo, dimpotriva, este in culmea fericirii.
a doua runda incepe. cartman ataca mai hotarat ca oricand, il tranteste la pamant pe stan, si se repede spre kyle. o lovitura in plin! steaua reduce din diferenta: 1 - 3. speranta reinvie in sufletele stelistilor. insa stan si kyle vor cu orice pret sa le strice bucuria. par sa vrea sa execute aceeasi schema ca la prima lovitura, insa de data aceasta asupra lui kenny. insa kenny a invatat din greseala lui cartman, si se fereste cu gratie. cartman incepe sa rada in hohote. kyle, hotarat sa profite de pe urma acestei greseli, se repede asupra sa. si incredibil, puncteaza din nou! 1 - 4. stelistii ataca acum in rafale, insa pare a fi prea tarziu. atacurile lor nu isi ating tinta. ataca haotic de mai bine de un sfert de ora, insa kyle si stan le tin piept cu curaj. arbitrul se uita la ceas. se pare ca va fluiera sfarsitul bataliei. kenny insa nu este de acord cu el... se repede cu o forta de neimaginat asupra lui stan. stan nu poate evita lovitura: 2 - 4.
kyle se bucura ca un nebun, cu toate ca stie ca va pierde lupta. este insa un erou. fuge spre galeria alb-rosie, pentru a le arata suporterilor dinamovisti un anumit deget. stan, parsiv si enervat la culme, se descalta, apuca gheata cu mana dreapta si arunca in directia lui kenny. gheata zboara in aer, toata lumea o urmareste cu privirea. gheata aterizeaza. se infinge in capul lui kenny... kenny cade rapus. kenny nu mai este un erou acum, este un martir!
[kyle: 'oh my god, you killed kenny!'
stan: 'i'm a bastard!']
si asa se termina aceasta batalie, dinamo castiga cu 4 - 2. insa razboiul nu este nici pe departe castigat! se stie foarte bine ca kenny are puterea de a se regenera de la un episod la altul. stelistii din tribune sunt resemnati. insa in adancul sufletelor stiu ca tot raul este spre bine, razbunarea va fi mult mai dulce. razboiul nu s-a terminat!

pentru cei care nu stiu, kenny, cartman, kyle si stan sunt personajele principale din south park.

[aseara, pe cand scorul era 0 - 3, vecinul de sus, care este stelist, a inceput a injure ca disperatul. zicea ceva de mortii lui nicolita, de mama lui becali si de toata familia lui radoi (cred ca atunci s-a intors de la serviciu, si a deschis televizorul). dupa toata seria asta de injuraturi s-a auzit o bufnitura, ca si cand a cazut un scaun. apoi, liniste deplina... cred ca s-a spanzurat, si daca nu da nici un semn de viata in doua zile chem politia. stirile de la ora cinci: 'un blogger din bucuresti a prezis moartea vecinului sau'. i'm gonna be rich! - da, darti batci e sadic]

ps: vorba lui eli, tot ce am scris mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare :D vreau seminte.

scris pe la 11:33  

0 pareri - comentezi?:

Trimiteți un comentariu