a inceput

16 aprilie 2007

de ce trebuie sa stau la o coada de cel putin 100 de persoane la gara de nord ca sa imi fac un abonament, in timp ce astia de la metrorex au posibilitatea sa vanda abonamente de elevi/studenti in fiecare statie?

deci, ca sa fiu mai explicit: astazi am plecat spre liceu cu aproximativ 15 minute mai devreme decat de obicei, pentru ca asa m-am gandit ca asa voi avea timp sa ma duc pana la gara de nord, ca sa imi fac abonament pe metrou (abonament pentru elevi). ajuns la gara, ce sa vad? coada la abonamente cu reducere se intindea pe scari in sus... cel putin 100 de persoane. m-am asezat socat la rand, gandindu-ma daca sa plec sau sa astept... am ramas acolo.
in astfel de circumstante esti martor fara voie la nenumarate intamplari hazlii sau bizare, pe care insa nu am acum timp sa le povestesc.
am asteptat la coada mai bine de doua ore, timp in care primele ore de scoala de dupa vacanta incepusera deja.
tanti de la ghiseu: 'va fac abonamentul incepand cu data de maine?'
[ce mah??]
eu: 'nu, doamna. mi-l faceti pentru astazi, ca acum ma duc la scoala.'
[se uita ciudat la mine...]

am plecat intrun sfarsit de acolo, cu o durere de umeri si o senzatie de greata. noroc ca la acea ora (pe la ora 13) am mai prins un loc pe un scaun rosu.
am ajuns la liceu in timp ce se desfasura a patra ora de curs, si am intrat scuzandu-ma politicos. la scoala, azi, am vorbit cam toata ziua in engleza: o ora de geografia statelor unite, o ora de cultura si civilizatie engleza si o doua ore de gramatica... m-am plictisit. ce rost mai are sa reluam in clasa a 9a ceea ce am facut in clasa a 7a?

concluzie, prima zi de scoala: un esec. astept ziua de maine... (not)

le: la ce tunsoare mi-a tras azi domnisoara frizerita, presupun ca in urmatoarele doua saptamani o sa folosesc gel din abundenta.

scris pe la 19:59  

0 pareri - comentezi?:

Trimiteți un comentariu