flyakite osx

28 aprilie 2007



hoinarind pe forumul softpedia, am gasit un thread in care se discuta despre un programel, flyakite osx, care modifica codul sursa al windows-ului, facandu-l sa arate ca un sistem de operare macintosh. l-am downloadat de aici. se instaleaza usor, cere un restart, si gata: ai un sistem de operare cu interfata de mac si cu sunete dragute [la o eroare de exemplu, scoate un sunet civilizat, nu ca windows-ul normal, care te face sa tresari de pe scaun daca ai boxele date ceva mai tare] nu pare sa manance resurse, ba din contra, mie mi se pare ca se misca mai repede...
o mica precizare: merge doar cu windows xp. nu trebuie sa incercati pe un alt sistem de operare ca se buleste calculatorul si trebuie reinstalat windows-ul.

Flyakite OSX (visually) transforms your Windows XP desktop environment into a a complete simulation of a Mac computer, including cursors, sounds, visual styles, login screen and other details. The program bundles a variety of individual tool to add additional Mac functionality such as colored folder icons, taskbar, dock and much more. FlyakiteOSX is not a simple desktop skins, but makes extensive changes to your system - it can automatically create a Windows Restore Point, allowing you to safely revert any changes. If you are a fan of the Mac interface but prefer the Windows operating system, this is a must-try software.

scris pe la 22:05  

0 pareri - comentezi?:

Trimiteți un comentariu