'Portocalii' strikes again!

08 mai 2007

Muncitorii la asfaltare de pe Calea Mosilor (Bucuresti) scot la iveala inca o dovada a ilustrei lor inteligente. Avand in vedere ca mereu se 'trezeste' cate unul dintre ei sa adoarma in cine-stie-ce pozitie bizara, ca au construit parcari in locuri unde se afla stalpi de electricitate(iar masinile nu au, efectiv, cum sa intre in parcare) si ca au taiat copaci cu pickamerul (am fost martor ocular :D ), ai putea spune ca nu pot merge mai departe de atat... Gresit!

Acum cateva zile au inceput asfaltarea trotuarului si, avand in vedere ritmul de lucru al muncitorilor in portocaliu, au terminat chiar repede. Si acum vine partea pe care eu nu prea o inteleg... Ce rau le-a facut asfaltul proaspat pus in folosinta, de s-au apucat sa il bubuie din nou cu pickamerul? Again? Acum, teoretic vorbind, este posibil ca si lor sa le fi parut ca au terminat prea repede si s-au gandit ca, decat sa se plictiseasca in restul timpului ramas, mai bine mai asfalteaza odata. Asa, da!

Nu stiu pe ce criterii si legi esentiale se bazeaza munca depusa de lucratorii de pe Mosilor, dar cu siguranta aceasta nu pare sa duca intro directie... Hmm... [lapsus. lasam doar 'directie'] Toate acestea imi aduc aminte de o problema de logica de prin clasele primare, cea cu melcul care urca ziua cinci metri si aluneca noaptea patru... Cul.

scris pe la 21:39  

0 pareri - comentezi?:

Trimiteți un comentariu